Arkiver

Tilmelding til Klubtur til Harzen 2015

Brocken

Brocken 2013

Vil du ud at prøve kræfter med bakker, der er længere og mere stejle, end dem vi kender omkring Vejle, så er dette en tur for dig. Så tilsætter vi en god posion hygge, kameratskab, god mad og gode øl og så har vi opskriften på en rigtig god tur.

Da Lindved byfest ligger i samme weekend, som vi ellers plejer at tage til Harzen i, så er vi nødsaget til at flytte turen til weekenden før. Altså fra torsdag morgen d.  11-6 til søndag d.   14-6.

Dette gør det også til en god opvarmning til både La Motte eller Hærvejsløbet der ligger senere.

Tilmeld dig allerede i dag lige her.

seneste tilmelding 28-02-2015

Grejsdalsløbet 2015

Det er nu, det er tid til at lægge signe mål for sin cykeltræning for 2015.  Grejsdalsløbet er altid et vigtigt mål for de fleste af os.

Hvilket mål har du for Grejsdalløbet i 2015?

Hvad er dit mål for Grejsdalsløbet 2015?

  • 220 km ruten (50%, 3 Votes)
  • 170 km ruten (33%, 2 Votes)
  • 80 km ruten (17%, 1 Votes)
  • 130 km ruten (0%, 0 Votes)
  • Enkeltstarten om lørdagen (0%, 0 Votes)

Total Voters: 6

Indlæser ... Indlæser ...

Fællestur til Arrild

Som fortræning til sæsonen 2015 har Adreas reserveret sommerhus i Arrild Ferieby fra fredag den 27. marts 2015 og frem. Det er ugen før påske – skærtorsdag er den 2. april så burde fleste have tid til uden at komme ind i selve påskeugen hvor alskens kan være planlagt uden vor vidende.

Turen er ikke planlagt i detaljer, men det må være noget med, at der kører en bil derned samtidig med, hvor vi lige kan få overlevelsesudstyr, som tøj og toilettaske, med til opholdet dernede. Jeg forestiller os vi kører ud fredag ved 3-4 tiden om eftermiddagen – alt afhængig af vejret når vi kommer så langt. Der er ca. 100 km derned og i Hamborg tager det 2:41 og her går det jo sågar nedad det meste af tiden, da Arrild ligger lavere end Lindved.

Der er plads til 10 i huset alt i alt – 2 af dem skal dog nok være under 40, da man skal kravle op på hemsen – til gengæld er der playstation deroppe, så det passer sammen. I kan se huset under dette link: http://www.novasol.dk/p/S10269 .

Prisen: Udover barer, gel og vand, så får vi jo nok lidt udgifter til mad og drikke og strøm, men vi bestemmer jo selv hvor meget vi vil flotte os.

Tilmelding til denne fabelagtige chance for at få boostet sæsonstarten kombineret med hyggeligt samvær sker til undertegnede og tilmelding lukker når vi er 10 ryttere og det må være først til mølle princippet der gælder her.

Tilmeld dig her