Fællestur til Arrild

Som fortræning til sæsonen 2015 har Adreas reserveret sommerhus i Arrild Ferieby fra fredag den 27. marts 2015 og frem. Det er ugen før påske – skærtorsdag er den 2. april så burde fleste have tid til uden at komme ind i selve påskeugen hvor alskens kan være planlagt uden vor vidende.

Turen er ikke planlagt i detaljer, men det må være noget med, at der kører en bil derned samtidig med, hvor vi lige kan få overlevelsesudstyr, som tøj og toilettaske, med til opholdet dernede. Jeg forestiller os vi kører ud fredag ved 3-4 tiden om eftermiddagen – alt afhængig af vejret når vi kommer så langt. Der er ca. 100 km derned og i Hamborg tager det 2:41 og her går det jo sågar nedad det meste af tiden, da Arrild ligger lavere end Lindved.

Der er plads til 10 i huset alt i alt – 2 af dem skal dog nok være under 40, da man skal kravle op på hemsen – til gengæld er der playstation deroppe, så det passer sammen. I kan se huset under dette link: http://www.novasol.dk/p/S10269 .

Prisen: Udover barer, gel og vand, så får vi jo nok lidt udgifter til mad og drikke og strøm, men vi bestemmer jo selv hvor meget vi vil flotte os.

Tilmelding til denne fabelagtige chance for at få boostet sæsonstarten kombineret med hyggeligt samvær sker til undertegnede og tilmelding lukker når vi er 10 ryttere og det må være først til mølle princippet der gælder her.

Tilmeld dig her